divendres, 14 de març del 2008

dreamtime

ja fa uns dies vàrem fer una visita poc productiva però molt inspiradora als sectors dreamtime i johnny dawes. L'avinentesa em va permetre enganyar en marc perquè provés Problemes on no n'hi ha (6C, sit) que no vam poder repetir... je, je. Penjo una foto d'una trave força guapa (Brainjyce, 7A+, sit?), el bloc és espectacular, del sector dreamtime.

i una cutreseqüència del petit problema "Problemes on no n'hi ha":




salut

2 comentaris:

Ferran Guerrero ha dit...

Brainjuice 7a+ (sit), Hola Jordi, quan vaig obrir aquest boulder, es podia començar sentat, pero un día que vam baixar ens varem trobar que despres de dos díes de pluja i una maquina excavadora que corria per alla, s'havia baixat el terra més encara, i un bloc que havia a dalt a l'esquerra havia caigut, no se si ara es podría fer l'entrada sentat, pero era un bloc deu estrelles, i un altre a la seva esquerra bastant dur desde un invertit molt raro.

Salut.

jordiAT ha dit...

joder ara entenc perquè ens va semblar estratosfèrica l'entrada sit... Em sembla que si es pot fer sit ja no serà 7a+... ja, ja... Bé, però ara estic més motivat per anar a provar la trave que té un pas intermig duret...
Salut