dissabte, 15 de novembre del 2008

Una Realitat (massa) a part

Són les 5 p.m. És tard i ja no aniré a Calella. El meu fanatisme m'encén i decideixo anar a Can Boquet a fer una night (frigo) session. Els dits ploren per tocar granit...
M'acosto a les Roques de l'Ignasi, hi tinc projectes... Vaig a la fissura "Una Realitat a part" i la meva perplexitat és majúscula: el bloc s'ha desplaçat i la fissura s'ha transformat en una xemeneia-ramonage, ha desaparegut una línia única a Can Boquet. Com a contrapartida han aparegut 4 línies noves, dues de molt bones!
Finalment, he baixat al bloc mestre que rebatejo com el de "Pura Vida", ja que en Kueka, el primer (i únic?) en fer el bloc, sempre li diu així.

Detallo la feina feta i la que queda per fer:
Roca "Una Realitat (massa) a part":
"Una Realitat (massa) a part". Xemeneia guarrilla, per destrepar. 4?
"Las enseñanzas de Don Juan". Esperó alt amb canto i sortida de sostre. Línia molt bona, única en el seu grau. 5?, sit.
"Relatos de Poder". Sortida de sostre, físic. Al final, placa fàcil. Moviment guapos sobre roca no molt bona. A la dreta del tot. 6C+?, sit.
"El fuego interno". Darrera. 5+?, sit.
"El Viaje a Ixtlán". Esperó alt amb sortida trepidant sobre canto petit. Proj. No és difícil, però de nit i sol...

Roca "Pura Vida"
"Pura Vidilla". A l'esquerra, sortint per pura vida (nº 1). 6B? Taló i cantos petits. Dinàmic a mà esquerra, remontada i buscar la sortida a la dreta. És la línia nº 2. Bona.




Salut



6 comentaris:

Anònim ha dit...

pura vida es el teu fànatisme!!!!!
que la daesa del bloc t acompanyi en el teu cami...salut!!!

jordiAT ha dit...

touché!
Salut

Ferran Guerrero ha dit...

Vigila que fa molts anys a un col.lega al sector Halley de Dalt, amb una fisura tipo a la que descrius empotrant els dits la roca es va desplaçar i li va comença a maxacar els dits, els va poder treure pero tela, al dia seguent tota la llastra que era hiper gansa havia tirat torrent avall i havua maxacat arbres i de tot al seu cami.

De noms tota una oda a Carlos Castaneda, els he llegit tots, molt bons noms per aquets blocs que vas descubrint, ets un artista, portes la llum del relleu i el descobriment maresmeny a traves de boscos i esteles de magnesi.

Que la roca sigui amb tu.

jordiAT ha dit...

touché, autrefois!
m'inclino, amb agraïment, davant els Mestres.
Salut

Ferran Guerrero ha dit...

Que tu luz guie nuestro camino en estos momentos en los que caminar sin rumbo fijo en busca de nuevos horizontes nos lleva a destinos dispares.

Ets un mestre, pintan be.

Aleix ha dit...

Bon vespre,

ens faràs un gran favor si publiques el cartell de la compe d'aquest Dissabte dl Plafó del Piri.

Pots agafar-lo del meu blog ;)


gràcies!!