dilluns, 8 de desembre del 2008

no tot allò que brilla és or!

ja fa dies vaig acabar l'última línia de la Tortuga del Johnny Dawes. Aquesta em va dur de corcoll dues sessions fins que vaig entendre el moviment: havia de canviar el taló per una punta i afegir un rebot a una microregleta... Al final ha quedat una bona línia una mica deslluïda per la qualitat de la roca a baix. Descric: inici canto bo. Regleta esquerra, taló. Remuntada regleta dreta, bona. Microregleta dreta. Punta. Resituació i estirar-se cap al dibuix d'un bidit picat (?). Pujar peus. Mantel d'esquerra, romo de dreta, peus de creure-s'ho. Canto bo a dalt (4-5m.). "No tot allò que brilla és or!" Sit, 6C?



Al Dreamtime, he afegit una línia a l'esquerra de George Clooney: " Brad Petit" 5C?. M'ha recordat una mica a la mítica Brad Pitt que he vist als video del Peak. Finalment, a la roca del mig he trobat una bona línia dura rotllo "El Patronato de la Esclavitud": romos, talons i canto petit. De moment té massa pols... sembla dura, dura. Si la faig serà l'"Elixir de la joventut".

Salut
pd. i pel que fa a l'"Ós" estic a punt de sobreviure a la seva abraçada: només cal aguantar la regleta final després de tota l'excursió... "Qualsevol nit pot sortir el sol...".

4 comentaris:

Marc Antolí ha dit...

Doncs haurem d'anar a provar la perla dels romos a veure si li veiem color :)

A la propera fijo que t'endús L'Oso Yonki ... que a partir del dijous baixen les temperatures a muerteee !!!

Ahir per fi va sucumbir "Montser Bou", després de perseguir-la durant to l'any :)

Ja vindrem a provar aquest nou 6c que has equipat, que coneixente deu ser duríssim !!!

Anònim ha dit...

i no tot allò que brilla és or !!!!
salut...

Anònim ha dit...

bones festes !!!!!
kueka

Anònim ha dit...

bou encara no et vull la sang per tornar a trencar regletes ????
penja les bambes i agafa els gats !!!!!

salut !